Imint har tecknat utvecklingsavtal för videostabilisering

IMINT Image Intelligence AB (Imint) har tecknat ett utvecklingsavtal med ett större asiatiskt teknikbolag. Utvecklingsuppdraget innebär att Imints Vidhance videostabiliseringslösning anpassas till kundens plattform och trimmas in för specifika användarsituationer. Affärsvärdet är cirka 800tkr, och arbetet beräknas pågå under några månader.

Andreas Lifvendahl, VD, förtydligar:

”Den gemensamma målsättningen vi har med kunden i projektet är att nå de uppsatta kraven, vilket i sammanfattning innebär en marknadsledande lösning för videostabilisering på en smartphone, och på kundens egen tekniska plattform. Uppnås detta, är nästa steg förhandling om ett avtal om produktionslicens, så att kunden kan inkludera vår lösning i nya mobiltelefoner.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Imint:                                                                                                                                     

Andreas Lifvendahl, VD Imint
Telefon: 018-474 99 90
E-post: andreas.lifvendahl@imint.se                                   

http://www.imint.se                http://www.vidhance.com                                                              

Om Imint:
Imint Image Intelligence AB är ett svenskt mjukvarubolag grundat 2007 vars mål är att inta en världsledande position för att analysera, optimera och förbättra video, till exempel i realtid direkt från kameran eller i live-strömmar, för att skapa mervärde åt konsument- och industrimarknaden. Imints mjukvaruteknologi Vidhance® har integrerats och sålts till internationella bolag inom krävande tillämpningar inom försvar och industri. Efter tydligt visat intresse från bl.a. globala mobiltelefontillverkare har Imints mjukvaruplattform, Vidhance, de senaste 18 månaderna vidareutvecklats och anpassats till att adressera den snabbt växande marknaden för mobil video, som inkluderar smartphonetillverkare, social- och online media och globala appföretag, samt andra mobila kameraprodukter. Vidhance består idag av ett flertal olika och självständiga funktioner, delvis patenterade och med ytterligare patentansökningar på ingående.

# # #


Se pressmeddelandet

Vidhance

We’re all about video enhancement

Book a Demo