Imint öppnar kontor i Kina – lokal säljchef anställd

IMINT Image Intelligence AB (Imint) öppnade i veckan dörrarna till det nya kontoret i Kina, baserat i Shanghai. Etableringen i Kina sker inledningsvis i samarbete med Business Sweden. David Zhang har påbörjat sin anställning som säljchef för hela den kinesiska fastlandsmarknaden

Zhang, som är 40 år, har mer än 10 års erfarenhet av avancerad mjukvaruförsäljning till stora företag i Kina, har tidigare ansvarat för utländska bolags etablering och tillväxt i Kina, och bland annat varit säljchef för HP Software i Shanghai. Zhang har ingenjörsexamen inom datorvetenskap från prestigefulla Jiao Tong-universitetet i Xi’an. Rekryteringsarbetet för den Kina-baseraade organisationen fortsätter, och framförallt ingenjörer för kundnära integrationssupport kommer att anställas.  Målsättningen är att Imints Kina-kontor kommer att växa med ytterligare 1-2 personer under 2016 för att möta  det intresse bolaget ser och med en erfaren lokal säljare kan arbetet accelerera väsentlig.

Andreas Lifvendahl, VD, var på plats för att på hälsa Zhang välkommen. Lifvendahl kommenterade:

Vi har hittat en mycket bra person i David Zhang, och kan nu accelerera väsentligt båda vad gäller kundbearbetning på plats, och den fortsatta uppbyggnaden av en tekniskt säljstödjande organisation på plats här i Kina.”

David Zhang lade till:

Det skall bli väldigt roligt att få jobba för Imint. Jag har redan förstått att det kommer att bli en hektisk tid. Jag blev attraherad av tjänsten eftersom Imint har en så stark vision, och en sådan målmedveten. Jag är tacksam över att få spela i en nyckelposition för den fortsatta tillväxten.”

(se bild i bifogad pdf-fil)

David Zhang (tv), Säljchef för Imint Vidhance i Kina, och Andreas Lifvendahl (th), VD, på plats vid kontoret i Shanghai.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Imint:                                                                                                                                     

Andreas Lifvendahl, VD Imint                                                                                         

Telefon: 018-474 99 90                                                                                                        

E-post: andreas.lifvendahl@imint.se                                   

http://www.imint.se                http://www.vidhance.com                                                              

Om Imint:
Imint Image Intelligence AB är ett svenskt mjukvarubolag grundat 2007 vars mål är att inta en världsledande position för att analysera, optimera och förbättra video, till exempel i realtid direkt från kameran eller i live-strömmar, för att skapa mervärde åt konsument- och industrimarknaden. Imints mjukvaruteknologi Vidhance® har integrerats och sålts till internationella bolag inom krävande tillämpningar inom försvar och industri. Efter tydligt visat intresse från bl.a. globala mobiltelefontillverkare har Imints mjukvaruplattform, Vidhance, de senaste 18 månaderna vidareutvecklats och anpassats till att adressera den snabbt växande marknaden för mobil video, som inkluderar smartphonetillverkare, social- och online media och globala appföretag, samt andra mobila kameraprodukter. Vidhance består idag av ett flertal olika och självständiga funktioner, delvis patenterade och med ytterligare patentansökningar på ingående.

# # #


Se pressmeddelandet

Vidhance

We’re all about video enhancement

Book a Demo