Imint ställer ut på MWC – Visar upp Premium Video Stabilization för Smartphones

Imint AB, företaget bakom Vidhance, kommer att ställa ut på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, Spanien, mellan 22 och 25 februari 2016.

På mässan kommer den nya versionen av Vidhance Premium Video Stabilization att visas upp. Vidhance algoritmer är anpassade för konsumenters typiska användningsområden. De skapar en mjuk video genom att separera avsedda rörelser, som zoomningar och panoreringar, från oönskade rörelser, som skak och brus. Allt sker i realtid även med 4K-upplösning och höga framerates.

”Vi ser fram emot en mycket intensiv vecka i Barcelona och blir en ganska stor grupp som åker ner. I år ställer vi för första gången ut i Business Swedens svenska monter, vilket blir roligt.” säger Andreas Lifvendahl, VD.

Imint kommer också att presentera exempel på kommande produkter, såsom Vidhance Live Autozoom. Alla som försökt att zooma under videoinspelning med sin smartphone vet att slutresultatet oftast är allt annat än perfekt. Vidhance Live Autozoom kommer ge användare kraften att skapa mer professionella videor med sin smartphone, omedelbart redo att delas med en större publik.

”För ett mindre nischat bolag som oss ligger dock det stora värdet i de möten som kan hållas på ett koncentrerat sätt under mässveckan.” fortsätter Andreas Lifvendahl.

Mer teknisk information om Vidhance, tillsammans med videoexempel, finns i en engelsk produktnyhet här: http://vidhance.com/newspost/ och på svenska här: http://imint.se/nyheter/

# # #

Imint grundades 2007 på avancerad forskning vid Uppsala universitet med inriktning mot analys och förbättring av video i realtid. Till en början fokuserade företaget på försvarssektorn, men idag hjälper Imint ett brett spektrum av kunder inom olika områden och vill med sitt globala varumärke Vidhance använda teknologin till att ta bort all kvalitetsförsämring som idag sker vid mobil videoinspelning.

För mer information, vänligen kontakta:

Andreas Lifvendahl, VD Imint AB
E-post: andreas.lifvendahl@imint.se

http://www.vidhance.com

# # #


Se nyhetsbrev

Vidhance

We’re all about video enhancement

Book a Demo