Imint’s Videostabilisering och Live Autozoom med i Wiko’s WIM och WIM Lite

Imint meddelar att bolagets lösningar, Vidhance Videostabilization och Live Autozoom, kommer att finnas med i Wiko SAS nya smartphones, WIM och WIM lite, som lanseras senare under året.

I samband med Mobile World Conference 2017, som nu pågår i Barcelona, presenterade Wiko idag sina framtida produktlanseringar. De meddelade, bland annat, att smartphone modellerna WIM och WIM Lite, kommer att innehålla Vidhance Videostabilization och Vidhance Live Auto Zoom. Något exakt datum för lanseringen kommuniceras inte. Det är Imint’s första design win med Wiko och även bolagets första design win för Vidhance Live Autozoom. Detta är en del av det fyraåriga licensavtalet som kommunicerades 16 februari 2017. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Bolagsfrågor:

 Andreas Lifvendahl, VD Imint                            

Telefon: 018-474 99 90                         

E-post: andreas.lifvendahl@imint.se

IR-frågor:

Jens Ålander, CFO Imint

E-post: jens.alander@vidhance.com

Telefon: 018-474 99 90                         

Denna information är sådan information som IMINT är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 februari 2017.


Om Imint:

Imint Image Intelligence AB är ett svenskt mjukvarubolag grundat 2007 vars mål är att inta en världsledande position för att analysera, optimera och förbättra video, till exempel i realtid direkt från kameran eller i live-strömmar, för att skapa mervärde åt företrädesvis konsumentmarknaden. Imints mjukvaruteknologi Vidhance® har integrerats och sålts till internationella bolag inom krävande tillämpningar inom försvar och industri. Efter tydligt visat intresse från bl.a. globala mobiltelefontillverkare har Imints mjukvaruplattform, Vidhance, de senaste åren vidareutvecklats och anpassats till att adressera den snabbt växande marknaden för mobil video, som inkluderar smartphonetillverkare, social- och online media och globala appföretag, samt andra mobila kameraprodukter. Vidhance består idag av ett flertal olika och självständiga funktioner, delvis patenterade och med ytterligare patentansökningar på ingående.

http://www.imint.se     http://www.vidhance.com

Se pressmeddelande

Vidhance

We’re all about video enhancement

Book a Demo